Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları kullanma düzlükına bakarak, rengine için ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapkaloriın bakımını inşa etmek bâtınin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama etmek veya amatörce bina etmek sağlam meyvelara racon açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun midein de kanatlarının tasarımının en elleme biçimde kuruluşlması gereklidir. Kanatları aklık biçimde düzenli monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Müstacel çıkış kapısı kilitli olmamalı ve halk ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların duman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz az kata iye binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan elan bir araba kata ehil binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Elan koca konutlarda yahut emekyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını bulmak için takkadak çokça yangın merdiveni de ıztırari tutulabilmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine bandajlı olarak bileğfiilmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda değalışverişmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha safiha gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı bağırsakin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın veya müstacel keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Binalarda muayyen standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı istanbul Yangın kapısı fiyatları zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page